sisällön alkuun
19.11.2017 21.30 SANASTO | KESKUSTELU | PIIRTOLAUDAT | SUOMIMANGA | RSS
 
Kupoli
"Suomalaisten fanien palvelemista jo vuodesta 2002"

Uutis- ja etusivu

Sisältö

Keskustelu

Piirtolaudat

Impromanga 3

Yhdistys

Kupolin palvelinkodon tarjoavat Säätöyhteisö B2 ry sekä Tietovelhot Oy.

uutisten alkuun

Tervetuloa!

Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

 
 

PaintChat

PaintChat on auki juuri nyt!

PaintChat

Keskusteluissa

Shingeki no kyojin
30.11.15 klo 16:01

Ivrean uudet mangat
01.07.15 klo 12:10

Ostatko suomimangaa?
25.03.15 klo 13:39

KuPolli

Lisätty 06.10.15 klo 19:11
Oletko lukenut/katsonut Shingeki no kyojinia?
Molempia
38%
Katsonut
28%
En
14%
Mikä?
10%
Lukenut
10%
28 ääntä, 4 kommenttia

Voit äänestää vain, jos olet kirjautuneena sisälle Kupoliin.

Vanhat pollit

Impromanga III - 10.8.

piirtäjä: Miizoun pitkä kesälomafail

280 281 282

Kuun teos

alkaen 26.6.2010

Kuun teos on 20th Century Boys (manga).

20th Century Boys -logo

Voit lukea sen esittelyn sekä arvosteluja ja muita tietoja siitä arvostelusivulta.

Arvosteluketju:
Kuun korskea klassikko... 20th Century Boys
ketjussa on arvosteluja 1 kpl

Keskustelukanavat

#Kupoli:

#Kupoli-oekakit:

Juhlavuoden suosikkiäänestys

kirjoittanut Veh, 09.06.13 klo 16:40
Suomennetun mangan buumin kymmenennen vuoden kunniaksi järjestetään suuri Suomessa julkaistujen mangojen  ja mangahahmojen suosikkiäänestys. Antti Valkama kertoo äänestyksestä tarkemmin:

Vuonna 2003 lehtipisteisiin ilmestynyt Dragon Ball aloitti mangabuumin Suomessa. Juhlistaaksemme täyttä vuosikymmentä käynnistämme täten suuren suosikkiäänestyksen! Voit äänestää parasta mangasarjaa sekä -hahmoa. Äänestys päättyy 30.9.2013 ja tulokset julkistetaan Anime-lehdessä, Sangatsu Mangan kotisivuilla sekä Animen kotisivuilla. Tarkan julkistuspäivän ilmoitamme tuonnempana.


Lue lisää uutisen keskusteluketjusta.

Keskustele aiheesta (2 viestiä)

Hyytävien teosten arvosteluja luettavana

kirjoittanut Veh, 17.03.13 klo 09:48
kuvitusta
Terveisiä talvisesta Kupolin arvosteluosaston toimituksesta! Herkko tarjoaa meille maaliskuisen viiden arvostelun syväluotauspaketin manga- ja animeteosten ytimiin. Mukana on käsittelyssä muun muassa kautta Kupolin historian mielipiteitä vahvasti jakanut kauhulegenda Drifting Classroom sekä nykypäivän toimintamangan kuuminta hottia oleva Attack on Titan, joka fanipiireissä tunnetaan myös nimellä Shingeki no Kyoujin. Oletko samaa mieltä arvosanoista?

Keskustele aiheesta (0 viestiä)

Jouluinen arvostelupaketti

kirjoittanut Veh, 25.12.12 klo 22:06
Arvostelijamestarimme Herkko on työstänyt syksyn mittaan suuren määrän arvosteluja, jotka julkaisemme nyt näin joulun kunniaksi yhtenä pakettina. Käykää kiinnittämässä joulun kunniaksi katseenne seuraaviin katselmuksiin:


Sekä yksi jälkikäteinen lisäys:

Keskustele aiheesta (0 viestiä)

Kupolin oekakiuudistus 2013

kirjoittanut Xinadra, 21.12.12 klo 19:02
Kupolin piirtolautoja uudistetaan alkuvuodesta 2013. Useita lautoja tullaan poistamaan ja toisille tehdään pienempää remonttia. Kerro oma mielipiteesi avausviestissä esitetyistä muutoksista ja tuo omat ideasi esille. Tehdään yhdessä kivempi Kupoli!

Oekaki, Oeoe. Oekaa, Oeoe Jr. ja Badgekaki: Näille laudoille ei ole muutoksia kaavailtu. Jos kuitenkin mieleesi tulee jotain, jota laudoissa voisi kehittää, kerro toki.

Oeteema ja Fanikaki: Näille laudoille on ehdotettu joko lautojen yhdistämistä tai niiden poistamista kokonaan. Teemojen ehdotusketjut huutavat tyhjyyttään ja teemakierrot ovat päässeet sen johdosta pidenemään kuukausienkin pituisiksi. Kannattaako vaihtuvan teeman lauta säilyttää ja keksiä uusia tapoja pitää teemakiertoa yllä vai pitäisikö Oeteemasta luopua?

Oetarina, Oedoojoo ja Oeluonto: Näistä laudoista luovutaan. Oetarina on ideana hieno, mutta lauta on enemmän tai vähemmän kuollut pystyyn. Luontokuvat sen sopivat aivan hyvin muillekin laudoille. Oedoojoo ei puolestaan ole aikoihin toiminut kritiikkilautana, vaan se on toiminut lähinnä suuremman kuvakoon ja pidemmän kuvakierron Oekaana.

Uusia lautoja? Vanhojen lautojen väistyessä voidaan tilalle tehdä uusia lautoja. Aiemmin on ehdotettu muunmuassa pikselitaidelautaa ja ns. keskitason lautaa, joka olisi kaikille käyttäjille avoin, mutta jonka tasovaatimukset olisivat oekaata korkeampia. Kaikenlaiset ehdotukset uusista laudoista otetaan vastaan ja uusista laudoista päätetään ennen lautauudistusta.

Jos pidät Kupolin piirtolaudoilla taiteilusta, on sinulla nyt hyvä tilaisuus vaikuttaa niiden tulevaisuuteen!

Keskustele aiheesta (28 viestiä)

Vs: Kupolin joulukalenteri 2012

kirjoittanut Miizou, 30.11.12 klo 18:57
Kupolin perinteinen joulukalenteri on taas pystyssä.

http://www.kupoli.net/kuvat/joulukalenteri2012/

Uusia luukkuja tarjolla joka päivä 1.12. alkaen.

Hyvää joulun odotusta koko Kupolin väelle!

Keskustele aiheesta (33 viestiä)

Sailor Moon saa uuden animen

kirjoittanut Minizy, 09.07.12 klo 17:43


Viime perjantaina Sailor Moonin 20. juhlavuoden kunniaksi järjestetyssä livetapahtumassa julkistettiin sarjan saavan uuden animesovituksen kesällä 2013. Animen kerrotaan olevan uudelleenkerronta Naoko Takeuchin alkuperäisestä mangasta.

Idoliryhmä Momoiro Clover Z tulee esittämään uuden animen tunnuskappaleen. Tietoa siitä, tulevatko sarjalle aiemmin äänensä antaneet ääninäyttelijät palaamaan vanhoihin rooleihinsa, ei ole vielä julkistettu. (Anime-lehti, ANN)

Keskustele aiheesta (4 viestiä)

Seuraava mangakirppis Traconissa

kirjoittanut Veh, 09.07.12 klo 08:35
Hyvää keskikesää! Kupoli ei tällä kertaa osallistu Animeconiin, joka pidetään ensi viikonloppuna Kuopiossa. Seuraava mangakirppiksemme tapahtuu sen sijaan syksyllä Traconissa 8.-9. syyskuuta.

Keskustele aiheesta (0 viestiä)

Mangakirppis Desuconissa

kirjoittanut Veh, 04.06.12 klo 07:04
Mangakirppis on jälleen mukana Desuconissa välittämässä mangaa ja muuta tavaraa entiseltä omistajalta uudelle. Desucon pidetään ensi viikonloppuna tutussa paikassaan Lahden Sibelius-talolla perjantaista sunnuntaihin. Kirppis on auki lauantaina ja sunnuntaina, mutta otamme tavaraa vastaan myös perjantain aikana.

Tule tervehtimään ja tutustumaan tarjontaamme, jos olet paikan päällä! Ja jos harkitset omien tavaroidesi tuomista myyntiin, tutustu mangakirppissivumme ohjeisiin.

Keskustele aiheesta (0 viestiä)

Anime- ja mangayhteisö Kupoli ry:n vuosikokous 2012

kirjoittanut Andromeda, 02.05.12 klo 20:51
Kupoli ryn vuosikokous 2012 järjestetään kevätmiitin yhteydessä Helsingissä, Oulunkylässä sunnuntaina 20.5.2012. Tapahtuma alkaa klo 13 yhteisellä kokoontumisella Ogelin kauppakeskuksessa, mistä siirrytään kokoustamaan ja miittailemaan varsinaiselle miittipaikalle. Kokoukseen/miittiin tulijoita pyydetään ilmoittautumaan etukäteen joko tähän ketjuun tai irkissä/yksityisviestillä Andromedalle.

Kokouksessa käsitellään normaalit yleiskokouksen asiat, eli tarkastellaan viime vuoden kuulumiset ja valitaan seuraavalle vuodelle Kupolia pyörittävä henkilöstö. Ennen kokousta on mahdollista liittyä yhdistykseen ja päästä osallistumaan päätöksentekoon.

Tämän ilmoituksen myötä kaikkien yhdistyksen jäsenten katsotaan olevan kutsuttuja paikalle.

Keskustele aiheesta (2 viestiä)

Pääsiäisen arvostelupaketti saapuu

kirjoittanut Veh, 31.03.12 klo 11:33
Kupolin mestariarvostelija Herkko on jälleen pureutunut kiinni kuuteen uuteen teokseen - luvassa on arvostelut neljästä animesta ja kahdesta mangasta:

Keskustele aiheesta (0 viestiä)

tätä sivustoa ylläpitää Anime- ja mangayhteisö Kupoli ry
tietoa - sivukartta - rekisteriseloste