sisällön alkuun
25.11.2017 09.26 SANASTO | KESKUSTELU | PIIRTOLAUDAT | SUOMIMANGA | RSS
 
Kupoli
"Ecchi na no wa ikenai to omoimasu!"

Uutis- ja etusivu

Sisältö

Keskustelu

Piirtolaudat

Impromanga 3

Yhdistys

Kupolin palvelinkodon tarjoavat Säätöyhteisö B2 ry sekä Tietovelhot Oy.

Tietoja mangasta

päivitetty 7.3.2010

Tekijä(t):
Tite Kubo

Keskusteluja Kupolissa:

ei ole

Bleach

Palaa tästä takaisin teoslistaukseen.

Sisällysluettelo

Esittely

Esittelyn on kirjoittanut Ellen

Lyhyt esittely Tite Kubon maailmanlaajuiseen suosioon nousseesta Bleach-sarjasta.

Mitä saadaan, kun pistetään sekaisin kovapäinen, vaikkakin piirustustaidoiltaan mitätön shinigami, oikeamielinen, mutta erikoisen hiusvärin omaava nuorimies jolla on luontainen kyky nähdä henkiä, roimasti shonen-sarjan henkeä, suuria taisteluja ja suuria tunteita sekä pieni, usein räyhäävä nalle? No Bleach tietenkin!

Päähenkilömme Ichigon sateenkaari ei päättynyt nakkikioskia kauemmaksi, sillä vaikka hän luulee jo joutuneensa koville koettelemuksille isoveljenä, lyhytpintaisena ja hankaluuksiin joutuvana tuittupääteininä joka näkee ja kuulee edesmenneitä, on pahempaa luvassa. Hän tapaa kuoleman lähettilään, joka ns. elämäntyökseen auttaa aaveet manalaan tai lähettää helvetin porteille, riippuen onko tämä hyvis(=plus-henki) vai pahis(=hollow). Koska ”mansikka” vetää puoleensa molempia, on surmanloukku valmis.

Ichigo huomaa huoneeseensa yhtäkkiä pöllähtäneen shinigamin, Rukia Kuchikin nimellä kulkevan olennon, ja nostaa tästä metelin. Kuolemanjumala on ihmeissään, sillä ei ole koskaan ennen tavannut kuolevaista, joka näkisi hänet. Tosin, Ichigo on vielä hämmentyneempi kuokkavieraasta joka väittää tulevansa korkeuksista. Todistaakseen väitteensä, Rukia esittelee jumalallisia kykyjään, samalla aikaa Hollowin rellestäessä omakotitalon alakerrassa. Jumala alkaa jo epäillä itseään kun ei huomannut moista käännekohtaa, mutta toteaa päähenkilössämme tavallista suurempaa henkivoimaa kuin voisi kuvitella. Pian talon asukit ovat yksi toisensa jälkeen verissä päin ja Ichigon kärsivällisyys katoaa kuin tuhka tuuleen huomatessaan ilkiteon aiheuttajan. Ja, kuten aina, puhdassydämisiä shonen-sankareita ei koskaan riemastuta oman perheen näkeminen sairaalakunnossa, vieläpä syyllisen jäädessä kiinni paikan päältä. Ichigo saa älynväläyksen lähteä pieksemään Hollow pesäpallomailalla, ja pian joutuu kuolemanjumalakin vaikeuksiin. Ainoa keino selvitä hengissä on se, että päähenkilömme saisi massiivisen miekan, hienot uudet vaatteet sekä jumalallisen soturin voimat. Onneksi sodassa, rakkaudessa ja mangassa kaikki on sallittua ja mahdollista, joten näin myös tapahtuu. Ichigosta tulee uusi kuolemanjumala erittäin lyhyellä varoitusajalla.

 

Haluat ehkä takaisin teoslistaukseen tutustuttuasi tähän sivuun.

tätä sivustoa ylläpitää Anime- ja mangayhteisö Kupoli ry
tietoa - sivukartta - rekisteriseloste