sisällön alkuun
25.11.2017 09.32 SANASTO | KESKUSTELU | PIIRTOLAUDAT | SUOMIMANGA | RSS
 
Kupoli
"Portti on auki!"

Uutis- ja etusivu

Sisältö

Keskustelu

Piirtolaudat

Impromanga 3

Yhdistys

Kupolin palvelinkodon tarjoavat Säätöyhteisö B2 ry sekä Tietovelhot Oy.

Liity yhdistykseen!

Liittymällä jäseneksi tuet Kupolin toimintaa, jonka lisäksi tulet pääsemään jatkossa käsiksi myös jäsenetuihin sekä ainoastaan jäsenille järjestettyihin tapahtumiin. Jäsenyyttä edellytetään myös kaikilta Kupolin webbiyhteisön ylemmiltä toimihenkilöiltä.

Jäsenmaksua alettiin kerätä helmikuusta 2009 lähtien. Jäsenyys maksaa 5 euroa vuodessa, ja erillistä liittymismaksua ei ole - maksat liittyessäsi ainoastaan loppuvuoden tavallisen jäsenmaksun. Tämän lisäksi voit halutessasi tukea toimintaa 20 eurolla vuodessa erityisellä kannattajajäsenyydellä. Varat käytetään Kupolin ylläpitoon, hankintoihin sekä tapahtumien järjestämiseen.

Jäsenrekisteriä varten tarvitsemme koko nimesi, osoitteesi sekä myös Kupoli.netin tunnuksesi, jos sinulla sellainen on. Lisäksi rekisteriin kirjataan se sähköpostiosoite, josta olet jäsenhakemuksesi lähettänyt, tai halutessasi viestissäsi ilmoittamasi yhteysosoite.

Kupoli.netin tunnuksen voi ilmoittaa ID-numerona, joka näkyy profiilisivulla yhteenveto-linkkiä klikkaamalla selaimen osoitekentässä. Jos ID-numeron hakeminen ei onnistu, niin käyttäjänimi riittää. Jäseneksi hakevalta oletetaan, että hyväksytyhdistyksen säännöt sekä tietojesi tallentamisen jäsenrekisteriin.

Esimerkki jäsenhakemuksesta

Hei!

Haluan liittyä Anime- ja mangayhteisö Kupoliin.
Nimi: Kaarle Kustavi Kupolisti
Osoite: Kupolinkaarre 13 K 1, 33330 Kauniainen
Tunnus kupoli.netissä: Kupo, ID 9001
E-mail, jonka haluan jäsentietokantaan yhteystiedokseni: kaarle.kustavi@kmail.org

Jäsenhakemuksen voit lähettää hallitukselle sähköpostilla.

tätä sivustoa ylläpitää Anime- ja mangayhteisö Kupoli ry
tietoa - sivukartta - rekisteriseloste