sisällön alkuun
25.11.2017 09.31 SANASTO | KESKUSTELU | PIIRTOLAUDAT | SUOMIMANGA | RSS
 
Kupoli
"Muikeaa :3"

Uutis- ja etusivu

Sisältö

Keskustelu

Piirtolaudat

Impromanga 3

Yhdistys

Kupolin palvelinkodon tarjoavat Säätöyhteisö B2 ry sekä Tietovelhot Oy.

Yhdistyksen toimintasuunnitelma 2010

Hyväksytty yhdistyksen vuosikokouksessa 27.3.2010.

Anime- ja mangayhteisö Kupoli ry:n tavoitteena on ajaa mangan, animen ja muun japanilaisvaikutteisen populaarikulttuurin harrastuneisuutta koko Suomessa. Tätä päämäärää varten yhdistys ylläpitää Kupoli -internetsivustoa, järjestää toimintaa alan tapahtumissa sekä pitää omia tapaamisiaan.

Kupoli.net

Jatkamme vuonna 2010 Kupoli.netin ylläpitämistä vähintään yhtä suurella panostuksella kuin edellisinä vuosina. Etsimme uusia aktiivisia valvojia ja sisällöntuottajia ja innostamme vanhoja pysymään mukana kuvioissa.

Vuoden 2010 erityisenä tavoitteenamme on uudistaa Kupoli.netiä sosiaalisemmaksi ja paremmin Web 2.0 -aikaan sopivaksi palveluksi. Olemme tilanneet aiheesta erikoistyön Tampereen teknilliseltä yliopistolta.

Tapahtumat ja yhteistyötoiminta

Pyrimme osallistumaan vuoden suurimpiin anime- ja manga-aiheisiin tapahtumiin. Näihin lukeutuvat ainakin Lahden Desucon, Tampereen Tracon ja Helsingin Sarjakuvafestivaalit. Tavoitteena on järjestää tapahtumiin ainakin mangakirpputori, ja mahdollisuuksien puitteissa myös jäsentapaamisia. Kehitämme mangakirpputorin toimintaa entisestään ja pyrimme tekemään siitä entistä helpomman ja sulavamman sekä meille että myyjillemme.

Pyrimme järjestämään omia tapahtumiamme ja tapaamisiamme ympäri Suomea - mahdollisimman runsain luvuin, sillä tapaamiset ovat mainio keino jäsenistön aktivoimiseksi. Jatkamme ja kehitämme yhteistyötä nuorisotalojen (kuten Hervannan nuorisotalo Kupolin) kanssa ja kartoitamme mahdollisuuksia käyttää niiden tiloja omien tapahtumiemme järjestyspaikkoina.

Talous ja jäsenistö

Yhdistyksen päätulonlähteet vuonna 2010 ovat jäsenmaksut ja mangakirpputorin tuotot. Yhdessä niiden pitäisi riittää hyvin palvelinmaksujemme ja muiden kulujemme kattamiseen. Ylimääräistä rahaa käytetään tapahtumien järjestämiseen, ja lisäksi harkitsemme edelleen omanrintamerkkikoneemme hankintaa.

Yhdistyksellä on tällä hetkellä 35 jäsentä. Jäsenmäärää pyritään kasvattamaan helpottamalla yhdistykseen liittymistä Kupoli.netin kautta.

tätä sivustoa ylläpitää Anime- ja mangayhteisö Kupoli ry
tietoa - sivukartta - rekisteriseloste