sisällön alkuun
21.10.2017 00.43 SANASTO | KESKUSTELU | PIIRTOLAUDAT | SUOMIMANGA | RSS
 
Kupoli
"Suomalaisten fanien palvelemista jo vuodesta 2002"

Uutis- ja etusivu

Sisältö

Keskustelu

Piirtolaudat

Impromanga 3

Yhdistys

Kupolin palvelinkodon tarjoavat Säätöyhteisö B2 ry sekä Tietovelhot Oy.

Mangakirppikset - yleisinfo

Kirppis lopettaa toimintansa

Vapaaehtoisvoimin pyörinyt kirppis lopettaa toimintansa. Vanhat aktiivit ovat vetäytyneet touhusta, ja mangavarasto joudutaan lopettamaan muuton takia. Vielä varastossa olevien mangojen omistajia pyydetään hakemaan omat albuminsa pois. Mangat voi halutessaan myös lahjoittaa Kupolille. Haltuumme jäävät mangat pyrimme toimittamaan lahjoituksina hyväntekeväisyyteen tai, mikäli vastaanottajia ei löydy, asianmukaiseen kierrätykseen. Myyjille lähetetään asiasta tarkempaa sähköpostia heinäkuun 2014 aikana.

Kiitämme kaikkia, jotka vuosien kuluessa vierailivat kirppiksellä ostajina, myyjinä tai molempina.

Lyhyesti

Kupoli järjestää toimintansa tueksi mangakirppiksiä Suomen merkittävimmissä animetapahtumissa. Kuka tahansa voi tuoda mangaa tai anime-DVD:itä myyntiin kirppiksille kahdessa hintaluokassa: 3,5 euroa ja 5 euroa. Otamme myyntivoitoista pienen siivun itsellemme, ja tilitämme loput mangan tuojalle.

Myydyt tavaratyypit

Otamme myyntiin kaikkia manga-, manhwa- ja manhua-albumeita, joiden kunto on vähintäänkin kohtuullinen, laillisia anime-DVD-levyjä ja uutuutena lisäksi laillisia japanilaishenkisiä konsolipelejä. K18-pelejä ja DVD:itä ei myydä, ja mangassa aikuisemmalle yleisölle suunnattu tavara seulotaan tarvittaessa tapauskohtaisesti. Kaikenkielinen tavara otetaan vastaan, mutta kannattaa huomioida, että eksoottisemmat kielet menevät yleensä huonommin kaupaksi. Saksankielistäkin mangaa on kuitenkin onnistuneesti myyty.

Hintaluokat

Varsinaisia hintaluokkia on olemassa kaksi, keltainen ja vihreä. Niiden lisäksi kirppiksellä toimii myös Löytökori. Saat itse valita, mihin hintaluokkaan mangasi sijoitat.

Lisäksi otamme vastaan mitä tahansa mangahenkistä sarjakuvaa lahjoituksena; näin voit samalla tukea Kupolin toimintaa. Lahjoitukset sijoitetaan pääsääntöisesti Löytökoriin, jossa notkuva tavara lähtee ostajien mukaan eurolla per albumi. Jos siis haluat päästä eroon hyllyiltäsi tilaa syövästä liki arvottomasta sarjakuvasta, tuo se meille, niin huolehdimme lopusta.

Mangan vastaanotto

Mangaa ja muuta tavaraa vastaanotetaan kirppiksen myyntipöydällä tapahtuman aikana. Jos et pääse tapahtumiin, mutta haluat saada tavaraasi myyntiin, voit myös toimittaa sen Kupolille etukäteen. Oman alueesi yhteishenkilöä mangatoimituksia varten voit kysyä sähköpostilla: hallitus ätmerkki kupoli piste net. Vastaanotamme tavaraa suurissakin erissä, mutta mikäli aiot tuoda myyntiin reilusti yli 50 albumia, toivomme sinun ainakin ilmoittavan asiasta etukäteen.

Varaudu mangaa tuodessasi antamaan tilinumerosi sekä yhteystietosi (sähköpostiosoite sekä puhelinnumero). Lisäksi haluamme tietää, miten haluat tavarasi hinnoiteltavan (keltainen/vihreä hintaluokka). Helpoiten asiat järjestyvät, jos laitat eri hintaluokkiin menevät tavarat erillisiin kasseihin tai laatikoihin, ja teet paperille valmiiksi listan myyntiin tuomistasi albumeista.

Palautukset

Kirppisten jälkeen saat kaiken Kupolille toimittamasi tavaran takaisin joko rahana tai palautuksina - jos albumeja katoaa/varastetaan myynnin aikana, Kupoli maksaa niistä myyntihinnan sinulle. Saat conin jälkeen sähköpostiviestin, jossa kerrotaan yksityiskohtaisesti myyntimenestyksesi. Halutessasi Kupoli myy vuoden ensimmäisiin coneihin tuotua tavaraa myös seuraavilla mangakirppiksillä, ja saat myyntituotot tilillesi aina jokaisen conin jälkeen. Lopulta myymättä jäänyttä tavaraa säilytetään vuoden loppuun asti, jolloin omistajan on viimeistään haettava myymättömät tavaransa takaisin tai ne katsotaan lahjoitukseksi Kupolille. Palautusmahdollisuuksia organisoidaan vuoden lopulla vähintäänkin pääkaupunkiseudun alueelle, ja mahdollisuuksien mukaan myös muualle.

Vielä muutamia erityishuomioita viime vuosien varrelta:

Kysyttävää?

Mikäli olet lukenut kirppisinfon, mutta jokin jäi askarruttamaan, kysy ihmeessä lisää osoitteesta hallitus ätmerkki kupoli piste net.

tätä sivustoa ylläpitää Anime- ja mangayhteisö Kupoli ry
tietoa - sivukartta - rekisteriseloste